Camera de prezentare

Camera nr.1

Pensiunea Patricia se află în localitatea Oești-Paminteni, la 34 km de Băile Olănești, și oferă o piscină în aer liber și grătar. Oaspeţii pot savura băuturi la barul proprietății. Accesul WiFi în întreaga proprietate şi parcarea privată sunt gratuite.

Camerele sunt dotate cu TV. Unele au vedere la munte sau la lac. Toate camerele oferă baie proprie cu duş sau cadă. Pentru confortul dumneavoastră, aveți la dispoziție articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Recepţia proprietăţii are program nonstop.

În zonă, sunt disponibile diverse activități, cum ar fi ciclism, pescuit şi drumeţii. Pensiunea pune la dispoziţie biciclete gratuite. Oraşul Piteşti se află la 47 km de Pensiunea Patricia, iar Călimăneşti, la 25 km. Aeroportul Internaţional Sibiu este situat la 74 km.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Oeşti-Pămînteni! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Rezerva cu Pensiunea Patricia

0748 686 787

Suna acum!

Pensiunea Patricia

Camera nr.1 – Dotari

  • Uscator par

  • LCD TV

  • Wireless Connection

Transfăgărășan

Peisaje uimitoare.

Transfagarasanul este unul dintre cele mai celebre drumuri din Romania, si chiar si din Europa, datorita inaltimii la care a fost construit, a peisajelor superbe si a numeroaselor serpentine. Drumul este spectaculos pentru ca strabate muntii Fagaras, cei mai inalti munti de la noi din tara, astfel Transfagarasanul atinge o altitudine de 2042 de metri, fiind al doilea drum din Romania ca altitudine, dupa Transalpina.

Camere disponibile

Descopera si celelalte camere.